fbpx

ІТАЛІЯ

Пошук

ОСОБЛИВОСТІ КРАЇНИ

tyru-v-italiyu-7

Гаряча країна моди, пасти, вина, і пристрасті. В Італії 20 регіонів, і, побувавши навіть в декількох з них, не можна заявити, що Ви були в Італії, а тим більше знаєте її. Італію потрібно відкривати й відкривати. У кожному регіоні своє життя, кухня, традиції, ідеали, мова і тим більше культура.


У жодній іншій країні світу немає такої кількості об’єктів, що входять до списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. В Італії їх 53. І близько 3 тисяч музеїв.


У Венеції є не тільки дорогі гондоли для туристів, а й набагато дешевші гондоли – трагетто. Начебто маршруток для місцевих жителів.


У Флоренції найбільша пішохідна зона в світі.


На території Італії знаходяться дві незалежні карликові країни: Ватикан і Сан-Марино.

tyru-v-italiyu-6

ЩО ПОДИВИТИСЬ?

• Долина Храмів Сицилії (Valle dei Templi).

• Чінкве Терре.

• Галерея Уффіці у Флоренції.

• Римський Колізей.

• Печерне місто Сассо ді Матера.

• Античні Помпеї.

• Амальфі і його узбережжя.

• Історичний центр Сієни.

• Ватикан.

• Базиліка Святого Марка.

• Римський Форум (Форо Романо).

• Блакитний Грот на острові Капрі.

• Гранд Канал у Венеції.

• Таємна Вечеря.

• Дуомо – Санта Марія дель Фьоре у Флоренції.

• Фонтан Треві у Римі.

• Вулкан Везувій.

• Озеро Комо.

• Винний маршрут К’янті.

Гроти і печери ущелини Фрасассі.

tyru-v-italiyu-10
tyru-v-italiyu-4
tyru-v-italiyu-9

ЩО ПОЇСТИ?

Італія знаменита своєю сирокопченою шинкою і ковбасами, великою кількістю сортів натуральних сирів, пастою, піцою, морепродуктами і м’ясом – завдяки великій варіативності кожен обов’язково знайде тут улюблену для себе страву!

Капрезе (Сaprese). Салат в патріотичних кольорах, який символізує прапор Італії. Був названий в честь відомого острова Капрі. Вважається одною з найпопулярніших страв країни. Ніжна моцарела та соковиті помідори, присипані пахучим базиліком та заправлені оливковою олією.

tyru-v-italiyu-3

Брускета (Bruschetta). Легкі закуски з хліба “чіабата”, які подаються перед основним прийомом їжі. Це гарячі бутерброди, адже основа з хліба підсушена на грилі, натерта часником та оливковою олією. Мабуть тому в перекладі з італійської їхня назва “запікати на вугіллі”.

Різото (Risotto). Рисова страва, одна з найпопулярніших в країні. Його готували ще в 19 столітті на Півночі Італії. Рис варять на бульйоні з додаванням м’яса, морепродуктів, овочів та фруктів.

tyru-v-italiyu-5

Морозиво (Gelato).  Побувавши хоч раз в Італії, Ви мабуть пробували справжнє італійське морозиво, від різновиду якого в “Джелатерії” розбігаються очі. Ще в давні часи морозиво вважалось стравою аристократів, а рецепт був державною таємницею. Тому не зволікайте, а вирушайте в сонячну Італію і організуйте собі гастрономічний тур.

З міцних напоїв італійці віддають перевагу «лімончело» (40-45 °, щось на зразок горілки на лимоні, є ще 22 ° аналог лікеру).

tyru-v-italiyu-1

ЩО КУПИТИ ТА ПРИВЕЗТИ?

tyru-v-italiyu-2

Яскрава, розписана вручну італійська кераміка буде прекрасним нагадуванням про сонячну Італію.

Пармезан і салямі . Виїхати з Італії не захопивши з собою головку цього Пармезану і батон легендарної сирокопченої ковбаси – майже злочин!

Самим популярним італійським дигестивом – кисло-солодким лимончелло можна буде не тільки пригощати гостей у себе вдома, але і піднести в подарунок другові або колезі по роботі.

Пляшку тосканського вина. Жоден поціновувач вин не покидає Італію з порожніми руками: вибір величезний, а ціни в порівнянні з українськими – на межі фантастики!

tyru-v-italiyu-8

КОНТАКТИ

ВУЛ. ВОЇНІВ-ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТІВ 14а

ПН-ПТ: 10:00-18:00

0971070002 • 0931070002

Підпишись у вайбер

Слідкуй в Telegram

Доєднуйся у Facebook

INSTAGRAM

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

© 2014-2021 Фора-тур - Вінниця